هزینه ها بدون اجازه موجر

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده موجر هستم و روز اول ب مستاجر 1عدد کلید درب ورودی ساختمان ب ایشان تحویل داده ام وایشان ٢عدد دیگر کلید درست کرده وازاجاره کم کرده اند ودرب انباری را بدون اینکه بابنده درجریان بگذارند جابجا کرده اند وازاجاره کم کرده اند آیا درست است یاحق بابنده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .کلید که یکی داده میشه و اگر خودش بیشتر بخواهد با هزینه خودش باید بزند .عرف هم همین است .درب انباری هم بدون اجازه شما نمی‌تواند عوض کند ‌چه منظورتون کلیدش باشد یا خود درب .به طور کلی تعمیرات و کلیه‌ی مخارجی که در عین مستأجره برای امکان انتفاع از آن لازم و ضروری است به عهده‌ی مالک است.