اجاره دادن واحد مسکونی بصورت روزانه

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مالک یک واحد از آپارتمان چهار واحدی هستم و مالک بقیه واحد ها یک نفر میباشد و ایشان اقدام به اجاره دادن واحد های خود به صورت روزانه به مسافران کرده است آیا این کارشان قانونیمیباشد؟ و من می‌توانم به ایشان از نظر قانونی تذکر دهم که این کار را نکند؟ و یا شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اگر مزاحمتی برای سکونت شما ندارند و شرطی در بیعنامه با ایشان در صورت وجود نداشتید خیر نمیتونید مانع بشید