الزام به تغییر در عین مستاجره

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یه خونه ایی داریم دادیم اجاره و این خونه دوبلکسه و پله هاش کنارش نرده نداره و ازون اولم که نشون دادیم به مستاجر نداشت مستاجر اصرار دارد نرده بزنیم میگوید اگر ما ازسن جا بیافتیم شما مقصر هستید ایا درست است؟ یا خیر ممنون میشم پاسخ دهید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون این مورد موقع بستن قرارداد پنهان نبوده و مستاجر با علم به آن اقدام به بستن قرارداد کرده نمی‌تواند موجر را به انجام آن الزام کند.البته اگر حین عقد اجاره این موضوع شرط نشده باشد.