25 خرداد 1402

تحصیل دلیل به صورت نا مشروع

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
رضا جعفری ملک آباد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام از خانم خودم شکایت رابطه نا مشروع نموده و سند فیلم گذاشتم فیلم توسط همکار خانم بنده گرفته شده البته با در خاست و خواهش بنده حالا قاضی گیر داده که فیلم رو چه کسی برداشته و من گفتم همکار خانمم نتیجه چی میشه ممنون آیا برای همکارم دردسر میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر مشکلی همکار شما را تهدید نمی‌کند. شاید ایشان برای ادای شهادت دعوت به دادگاه یا دادسرا شوند.