09 بهمن 1402

تهدید به انتشار عکسهای خصوصی

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر، من قبلا با اقایی از طریق فضای مجازی اشنا شدم و با هم برای مدتی محرم شدیم، در زمان محرمیت ک تماس تصویری داشتیم و... تماس های تصویری من ظبط کردند، والان با تهدید به پخش کردن فیلم ها و تصاویر بنده مرا مدام تهدید به بی ابرویی میکنند ، این اقا با خط ها و اکانت های مختلف مزاحم من میشند چندین خط هست که فکر میکنم مال خودشون نیست، یه ادرس حدودی ازشون میدونم و دوتا اسکرین از تهدیدات ک کردند، از طرفی هم نمیخوام خانواده مطلع این موضوع بشند الان باید چیکار کنم، میتونم وکیلی بگیرم ک ایشون کارا انجام بده تا خانواده هم از این امر خبر دار نشوند یانه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که شما را تهدید به انتشار عکس ها وفیلم های شخصی نموده است میتوانید با ارائه دلایل قوی از او به جرم تهدید شکایت نمایید.