23 دی 1402

نحوه شکایت تهدید به انتشار فیلم و عکس

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک نفر با عکس ها و ویدیو هایی که ازطرف دیگر دارد اورا تهدید میکند شرایط شکایت چیه چه کاری باید بکند که خوانواده اش نفهمد یا ابرویش حفظ شود ایا به جرم زنا ان را خواهند گرفت چیکار کنه که طرف دیگر تهدید نکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست عزیز برای شکایت از فردی که تصاویر شما را منتشر کرده یا شما را تهدید به انتشار عکس های خصوصی می کند باید ابتدا: به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و در سامانه ی ثنا ثبت نام نمایند. سپس باید شکوائیه یا شکایت نامه ای تنظیم و آن را به همراه تمام دلایل و مدارک خود ثبت کنید. می توانید اسکرین شاتهای پیام های طرف مبنی بر تهدید را ضمیمه نمایید. تهدید کننده به مجازات های زیر محکوم می شود: شلاق از 1 تا 74 ضربه یا حبس از دو ماه تا دو سال