02 دی 1402

یک مشکل پیش آمده انگار

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برای بنده یک مشکل پیش اومده
انگار یک روز که ما با 4 تا از دوست هامون تو یک خونه جمع میشم یکی از دوست هامون بهمون ابمیوه میده که احساس میکنم چیزی قاطیش بوده بعد از چند ساعت روی تخت میرم و همو میمالیم و سینه های همو میخوریم و اون دوستمون فیلم ما رو میگیره و از این قضیه یک سال میگذره
اون فرد به تازه گی به تهدید پخش فیلم و انتشار فیلم کرده و این کارو هم انجام داده به تمامی افراد خانواده من نشون داده
و به من تهمت گل کشیدن و تجاوز به دختران رو زده
پدر مادرش هم بهش کمک میکنن تا فیلم رو بیشتر نشر بدن
من زیر 18 سالم میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم یا نه

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام حق شکایت شما در مراجع قضایی محفوظ است طبق قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیتهای غیرمجاز هرکس با سوءاستفاده از آثار مبتذل و مستهجن تهیه شده از دیگری،وی را تهدید به افشاء و انتشار آثار مزبور نماید و از این طریق با وی زنا نمایدبه مجازات زنای به عنف محکوم می‌شود ولی اگر عمل ارتکابی غیر از زنا و مشمول حدباشد حد مزبور بر وی جاری می‌گردد و درصورتی‌که مشمول تعزیر باشد به حداکثر مجازات تعزیری محکوم خواهد شد. برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید