25 خرداد 1402

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
رضا جعفری ملک آباد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من کارم لوازم ماشین هست
یکی از مشتریهای تلفنی از بنده خرید کرده و لوازم را هم تحویل گرفته الان با گذشت ۴ ماه یک شخصی با بنده تماس گرفته و شکایت کرده که به جرم کلاهبرداری که ما این پول را بابت دلار واریز کردیم و دلاری تحویل نگرفتیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما با ارایه فاکتور و پیامک های رد و بدل شده مابین شما و خریدار واقعیت امر اثبات و خطری شما را تهدید نخواهد کرد.