27 خرداد 1402

دزدی اموال عمومی و دولتی

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی اشیاء و اموال و مدارک
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام کابل تلفن ثابت در خونه دزدیدن تماس گرفتم کلانتری اومدن گزارش نوشتن اطلاعاتمو گرفتن حالا بعد دو روز با موبایل تماس گرفتن کابلتون پیدا شده با کارت ملی بیا کلانتری.چندبار تماس گرفتن من ترسیدم نرفتم.چیکار باید بکنم؟قانون کابل مال من نیست مال مخابراته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

حضورا پیگیری نمایید و با مخابرات نزدیک محل زندگی خود ارتباط حضوری برقرار کنید