19 مرداد 1402

اعلام مفقودیت اسناد و مدارک

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی اشیاء و اموال و مدارک
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در صورتی که قولنامه اصلی خانه گم شده باشد و قولنامه دارای کد رهگیری باشد و در بنگاه منعقد شده باشد و فقط یک کپی از آن موجود باشد برای جلوگیری از سوء استفاده چه باید کرد؟
اگر نسخه دیگر را از بنگاه و طرف دیگر قرارداد نتوان دریافت کرد چه بایدکرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ میتوانید با حضور در اداره ثبت اسناد و املاک موضوع مفقودیت را اعلام کنید،و اگر ملک دارای سابقه ی ثبتی نیست از طریق دادسرا اعلام مفقودیت را انجام دهید تا از سوءاستفاده ی احتمالی پیشگیری شود‌