13 مهر 1402

اعلام مفقودی گوشی توسط صاحب گوشی

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی اشیاء و اموال و مدارک
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من نزدیک به یک هفته دوست پسرم برام گوشی خریده و انتقال مالکیت گوشی به نام خودشه اما من مدرک دارم که این آقا گفتن گوشی برای من هست الان گوشیو میخاد و میگه اگر گوشیو ندی گزارش مفقودی گوشی میکنم این کار ممکن خست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر گرامی در صورتیکه گوشی را برایرشما خریده و کارتنوشی نزد شماست به همراه فاکتور دوست شما نمی تواند کاری بکند ولی اگر بالعکس می باشد و فاکتور و کارتن دست ایشان است امکان اعلام مفقودی می باشد