27 خرداد 1402

فسخ قرارداد به سبب خیار تاخیر ثمن

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
من یک‌ملک فروختم بمن چک داده من هم چون خونه خریدم بلا فاصله چک رو بنام صاحب خانه دادم .حالا چک رو پاس نکرده چک برگشت خورده .ازطرفی هم صاحب خانه هی زنگ میزنه میگه بریم بنگاه معامله فسق شه چون چک بنامش هست میتونه قراردادرو بهم بزنه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله با توجه به مقررات خیار تاخیر ثمن، اگر کل مبلغ ثمن معامله را دریافت نکرده باشد، می تواند معامله خود با شما را برهم بزند و فسخ نماید.