18 بهمن 1402

متراژ ملک کمتر از مبلغ گفته شده می‌باشد چه اقدامی می‌توانم انجام بدم

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، یه خونه 52 متری خریدم پولش هم واریز کردم موقع خرید صاحبخونه گفت 52 متره اما بعدا متوجه شدم تو سند 35 متره و تو سند برحسب طول و عرض گفته شده و 17 متر خونه مال همسایه هست حالا چکار کنم به حقم برسم و صاحبخونه زیر بار نمیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مطابق قانون مدنی شما اختیار فسخ قراردادو یا دریافت مبلغ مابه التفاوت متراژ ملک را دارید از آنجا که فروشنده قبول نمیکند باید دادخواست اعلام فسخ بجهت کمتر بودن متراژ ملک را ثبت نمایید