08 اسفند 1402

توضیحات رای محکومیت انفساخ مبایع نامه

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

به موجب اجرای حکم ، محکوم علیه آقای.... محکوم ضمن تایید انفساخ مبایعه نامه حکم به محکومیت محکوم علیه به استرداد مبیع و نیز پرداخت ... ریال بابت هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل به مبلغ... ریال در حق محکوم له و پرداخت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت
این متن نامه رو میشه توضیح بدید لطفا ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،طرف دعوی به از بین رفتن قرارداد و پس دادن ملک و پرداخت مبالغی به عنوان هزینه دادگاه محکوم شده است .و همچنین 5 درصد محکوم به عنوان سهم دادگستری