30 بهمن 1402

تبدیل قرارداد پیمانی پیرو تعدیل

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانه
سوالات
شکایت از کارفرما در صورت داشتن...
30 بهمن 1402
شکایت از کارفرما در صورت داشتن بیمه
دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی

شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :
سلام من یک سال هست به عنوان مسوول کنترل کیفیت بدون هیچ قراردادی مشغول به کار هستم،،41 ساله هستم وخدمت سربازی نرفتم کارفرما بعد یک سال بدون قرار داد کار کردن امروز من اخراج کرد و برام بیمه هم رد شده است،،آیا الان چون خدمت نرفتم نمیتونم ازش شکایت کنم و استخدام خودم رو قطعی کنم،،؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هیچ اجباری برای عقد قرارداد رسمی وجود نداره اما اگر حقوقتون پرداخت نشده میتونید صرفا مراجعه کنید