29 خرداد 1402

توقیف فیزیکی خودرو توسط مامور بدون دستور قضایی

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از موقعیت شغلی (ماده 575 قانون مجازات اسلامی)
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.اگر شخصی بواسطه ی شغلش مثلأ مامور انتظامی باشد،خودرویی که حکم توقیف سیستمی دارد را بصورت فیزیکی با روش غیر اصولی به پارکینگ ببرد میتوان از او شکایت کرد؟
راهنمایی مختصر لطفأ
سپاس گذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی می توان توقیف فیزیکی صورت گیرد که توسط ضابطین دادگستری با دستور قضایی قاضی شعبه صورت گیرد و اگر شخصی از موقعیت که دارد بدون دستور قضایی سپ استفاده کند مرتکب جرم شده است با تشکر