14 آبان 1400

شکایت فروش مال غیر در ارث

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

۵۰۰۰متر زمینی کا از پدر بزرگم به ارث رسیده و مقداری از آن را به دو نفر دیگر فروخته حالا بعد سالها تعداد ورثه زیاد شده.بهترین راه برای گرفتن زمین چیست.۲۷۰متر مال پدرم است. آیا راهی هست که سریع بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما بدوا باید فروش مال غیر شکایت نمایید تا بتوانید ملک مورد نظر را در کمترین زمان بدست آورید