17 آبان 1400

مطالبه وجه چک و تاخیر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و درود یک چک از پدرم به مبلغ 130 میلیون تومن به تاریخ 6/6/140 دارم که متاسفانه پدرم تازه فوت کردن و چک ثبت صیاد هم نکردن رفتم شورای حل اختلاف گفتن باید به عنوان یک رسید عادی شکایت کنی میخواستم بدونم نقد میشه در ضمن پدرم یک زن دیگه و بچه دیگه هم داشتن ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید با عنوان مطالبه وجه شکایت نمایید ولی باید سریعا اقدام تا اموال متوفی را توقیف نمایید