نحوه اقدام نسبت به چک صیادی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. یک چک صیادی که در سایت نوشته شده به دلیل تودیع وثیقه می‌باشد صادر شده و میخواستم چک رو برگشت بزنم و رویه حقوقی آن رو پیگیری کنم .میخواستم بدونم رویه پیگیری حقوقی این چک چگونه است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به اینکه چک صیادی است باید به بانک مراجعه و گواهی عدم حضور با کد رهگیری دار اخذ نمایید و سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و تقاضای صدور اجرایی نسبت به چک را بنمایید