06 تیر 1402

سوال در خصوص خرید و فروش رمز ارز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ارز خارجی
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد
پیرو سوالم درباره کلاهبرداری یا خیانت در امانت در زمینه رمز ارز اطلاعات بیشتر میخوام: عنوان شکایت چی باشه ؟ کلاهبرداری یا خيانت در امانت؟ کجا باید برم و چه چیزهایی لازم دارم؟
من چیزی حدود 1600 تا 2000 دلار از اون آقا طلب دارم، (چون رمز ارزه و قیمتش لحظه ای هست). یعنی نیم اتریوم + 600 دلار . فقط اصل پول رو باید بگیرم یا شامل سود، دیرکرد یا غیره هم میشه؟ چون از اسفند 99 یعنی 28 ماهه پولم دستشه. و اینکه به صورت ریال یا دلاری باید بگیرم؟ که 450 دلار برای برادرشان حواله کردم و مابقیش یا واریز به کارت خود شخص یا انتقال ارز دیجیتال اتریوم بوده. چندبار درخواست کردم کل پول رو برام بفرسته ولی هی بهونه آوردن و درآخر گفتن حسابشون هک شده. من کلی مدرک از حرفا و پیاما تو واتساپ داشتم متاسفانه پاک شدن ولی عکس حواله و تراکنش‌های بانکی و بعضی پیام ها رو دارم، امیدوارم محکمه پسند باشن. حواله معادل 450 دلاری به حساب برادرشون هم اعتبار داره؟ و اگه بخوام ممنوع الخروج بشن، چه اقداماتی لازمه و چقدر زمان میبره؟ اگه قبل از ممنوع الخروج برن خارج چی؟
اگه از شکایت تا گرفتن حقم ارزشش تغییر کنه چی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم احتمالا سوال شما غیر مرتبط ارجاع شده است . سوال برای بنده مبهم است . اما چنانچه شما مستحق شناخته شوید از تاریخ مطالبه مستحق کلیه خسارات دیرکرد خواهید بود .توصیه میشود از کمک یک وکیل بهره ببرید تا فرصتی را از دست ندهید