06 تیر 1402

فسخ قرارداد و خسارت فسخ

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
دیشب ساعت 9 شب ما از طریق دیوار ماشینمون رو فروختیم البته اون فرد برای بازدید اومد و مورد پسند بود که صبح امروز به محضر بروند و مبلغ 2 میلیون تومان بیعانه دادن و ماهم گواهینامه دادیم به اون فرد امروز ماشین رو برای کارشناسی بردند و مورد پسندشون نبود و الان اون فرد ادعا میکنن که ما باید کمیسیونی که به شرایط گذارشون پرداخت کردنو ما باید پرداخت کنیم و میگن طبق موبایلنامه که دیشب نوشتیم و داخل اون ذکر درصورت پشیمونی باید 15 درصد مبلغ پرداخت بشه هم ما باید پرداخت کنیم و گفتن که باید از راه قانونی جلو بریم میخواستم ببینم از راه قانونی دستشون پر هست یا نه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود بستگی به شرایط قراردا شما دارد. قرارداد باید بررسی شود.