08 تیر 1402

مطالبه دیه غیرعمد به جهت صدمات ناشی از ورزش که در صورت داشتن بیمه ورزشی وصول آن سهلتر است

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
رویا سادات زرقانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در سال 92 در دانشگاه آزاد تو سالن ورزشی موچ قوزک پام شکسته شد طوری که میخواستن قطعش کنن ولی با گذشت یک سالونیم مداوا و استراحت کنار دکتر خوبی که متخصص قسمت پایین کمر بود خوب شد ولی هنوز بعد چند ساعت سرو پا وایستادن به درد میاد و کبود میشه، میخواستم بپرسم میتونم الآن شکایت کنم و دیه بگیرم، ممنون میشم راهنمایی کنید و از کجا باید شروع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام .امکان مطالبه دیه علیه کسی که از نظر قانون مسبب و مقصر شناخته شود همیشه وجود دارد محدودیت زمان ندارد .با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود راثبت کنید