11 تیر 1402

اقدامات لازم برای فک پلمپ

دسته بندی : حقوقی | فک پلمپ
حسین تبرته فراهانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در مورد فک پلمپ بازرس معاونت میگه قک پلمپ شده و نامه داده دادگاه ولی در صورتی که به هیچ عنوان با. نشده پلمپ چطور اعتراض کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و درود اقدامات لازم برای فک پلمپ : برای اولین اقدام مراجعه به اتحادیه ذیربط و تشکیل پرونده و ارائه مدارک فردی و مکانی ارائه گواهی ماده 186 قانون مالیات‌های مستقیم ارائه گواهی عدم سوء‌پیشینه و صلاحیت نظامی برای صنوف مشمول گواهی صلاحیت بهداشت محیط و کارت سلامت بهداشت فردی برای صنوف مشمول