09 شهریور 1402

تاثیر حجر بر روند معاملات محجور

دسته بندی : حقوقی | فک پلمپ
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکنفر با پرونده حجر که مربوط به 10 سال قبل است و ما 13 سال پیش ملکی از ایشان خریدیم از ما شکایت کرده و قاضی رای داده که فرد در زمان معامله محجور بوده با توجه به نامه حجر. ولی پرونده حجر را در اختیار ما نگذاشتند که بررسی شود که درست یا نه. از چه مستندی استفاده کنیم که در خواست کنیم پرونده حجر از یک استان به استان دیگر منتقل شود مثال از کرمان به یزد. لطف کنید راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود ،شما در اولین اقدام یک مطالعه پرونده و اخذ کپی از اوراق پرونده خودتون بگیرید خوب توی پرونده خودتون ،مدارک حجر طرف گذاشته شده ،موفق باشین .