07 شهریور 1402

باغداری که اقدام به حفر چاه بمنظور آبیاری باغ خود کرده ومنابع طبیعی درصدد پلمب تاسیسات و تعطیلی. پروژه است چگونه می توان مانع پلمب شد؟

دسته بندی : حقوقی | فک پلمپ
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بند فارغ التحصیل دانشگاهی ام برای ایجاد اشتغال و باتوجه به مستعد بودن خاک فرسایشی وجلو گیری از ریزگردها اقدام به کاشت 800قطعه درخت پسته نمودام قریب به ده سال طول عمر درختان هستش که باتوجه به هزینه بردار بودن آب رسانی از طریق تانکر سیار اقدام به حفر چاه به عمق 10متر نمودام
که متقابلا منابع آبخیزداری نامه اخطار جهت پلپ چاه نموده
برای جلوگیری و گرفتن مجوز و طرح دادخواست برای ضرر وزیان وارد چه اقدامی باید انجام بدهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با توجه باینکه طرح شما خود اشتتغالی است و هم اشتغال زاست وهم باغداری است و هم ظرفیت و پتانسیل رونق اقتصادی کشوری دارد وهم بلحاظ زیست محیطی تاثیری مثبت وسازنده نصیب مملکت دارد چنانچه با منابع طبیعی وآبخیزداری به توافق نرسیدید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری تعقیب کنید موفق باشید.