13 تیر 1402

سوال در صص نگهداری غیر مجاز مواد غذایی بدون تاریخ

دسته بندی : کیفری | تخلف بهداشتی
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسر من کاسب هستن سوپری دارن امروز ب جرم نگه داشتن موادغذایی تاریخ گذشته بازداشتشون کردن
سوالم اینه ک حکم این جرما چیه و فردا دادگاه دارن ایا امکان داره بفرستنشون زندان؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

صرفا نگهداری مواد غذایی تاریخ گذشته جرم نیست و باید عرپصه نیز شود و مجازاتپش جزای نقدی و مواردی مثل نصب پارچه تخلف صنفی سر در مغازه میباشد و حبس ندارد