30 مهر 1402

برخورد ناشایست با بیمار

دسته بندی : کیفری | تخلف بهداشتی
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بعد تصادف با ای سی یو انتقال داده شدم.به علت مسکل با پرستار و مقداری فوحش هم من هم اون داد از اتاق ای سی یو اومدم با رضایت شخصی ک سونوگرافی ک احتمال زیاد خون ریزی داخلی شاید داشته باشم اومدم بیرون چون ترسیدم از بودن اونجا.مثلا یه چی ساده جای تزریق سرم صبح ب حوش اومدم تمام دینم خونی بخاطر اینکه نگا نکردن از شب تا صبح چون شبش بحث کرده بودم.و مدام مورد بعد از آن مورد فحاشی ناموسی شدم.و یک بار هم با پشت دست سرپرستان زد روی زخمم ک ناراح6شده بود.من الان میتونم مراحل قانونی طی کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بدوا از طریق حراست بیمارستان پیگیر و سپس به جرم توهین و رفتار ناشایست میتوانید شخصا از پرستار مورد نظر شاکی،ولی چنانچه عدم مراقبت باعث صدمه جسمی شما شده از طریق دانشگاه علوم پزشکی بدوا پیگیر شوید سپس دادسرا