03 آذر 1400

چک ضمانت سازنده بلامحل شده است

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید بنده در سال ۹۴ موقع خرید آپارتمانی چکی را از سازندگان بابت تضمین سند گرفتم در سال ۹۵ موقع فروش آپارتمان مذکور چک را پشت نویسی کرده و به خریدار جدید واگذار کردم خریدار چک را به تاریخ سال ۹۶ تاریخ گذاری کرده و در سال ۹۹ چک را برگشت زده و علیه بنده هم شکایت کرده چیکار باید بکنم از راهنمایی شما عزیزان تشکر میکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم دوحالت وجود دارد یا شما ضمانت تحویل ملک امضاء نمودید که باید پرداخت نمایید به سازنده مراجعه نمایید ویا فقط ظهر نویسی نموده باشید که در این حالت دارنده فقط یکسال مهلت داشته تا از شما شکایت نماید اگر حالت دوم باشد دعوی وی رد میباشد