16 تیر 1402

جرم حفر چاه چه مجازاتی دارد؟

دسته بندی : کیفری | حفر چاه یا قنات با بهره برداری از منابع آب بدون رعایت مقررات
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در حال حفر چاه اب بودیم که سازمان اب با حکم قضایی چاه رو پر کردند اما بعد از گذشت 6 ماه دادگاه کیفری منو خاسته میخاستم ببینم حکم من چیه ممنون مرسی

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مجازات ان حسب مورد و با توجه به جمیع شرایط مستفاد از قانون مجازات شلاق تعزیری و یا حبس قابل تبدیل ب جزای نقدی هست ک البته از باب مسئولیت مدنی اگر خسارتی وارد شده باشد مسبب مکلف ب جبران خسارات خواهد بود موید باشید