10 آذر 1400

دیه اعضاء دبدن اشخاص ...

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید لطفا دیه من چقد است در نامه پزشکی قانونی آمده است شکستگی استخوان‌های سمت چپ صورت هاشمه داشته است ودارای دیه مقدر میباشد ۲ تورم شدید پشت پای چپ به میزان سه چهارم یک درصد دیه کامل انسان و۳ سایر ضایعات تلقی یافته است ودارای دیه مقدر میباشد و ضایعات شامل کبودی ران راست خراشیدگی پشت ابرو چپ خراشیدگی ساق پا ی چب و کبودی ساق پای چب و کبودی شان راست ممنون میشم به‌طور تقریبی چقدر دیه من میشود

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم طبق بند ج ماده 709 قانون مجازات جنایتی که موجب شکستگی استخوان شود گرچه جراحتی را تولید نکند که در این صورت آن را جنایت هاشمه گویند و دیه آن ده صدم دیه کامل است. طبق بند الف ماده 714قانون جهت کبودی ها مجازات سه هزاروم دیه میباشد حدودا 80 میلیون دیه به شما تعلق خواهد گرفت