23 تیر 1402

الزام به تحویل ملک

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل ملک معوض
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ملک خریداری کردم
مبلغ پونصد میلیون برای تحویل ملک گذاشتیم
حالا پول من آماده س ولی کلید تحویل نمیده چون خونه آماده ی سکونت نیست داره وقت میگدذرونه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ابتدا ضمن ارسال اظهارنامه آماده بودن ثمن معامله ودعوت ایشان به اخذ ثمن وتحویل مبیع را به ایشان اعلام نمایید در صورت استنکاف دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی وتحویل مبیع علیه فروشنده مطرح نمایید.