13 آذر 1402

در مورد تحویل ملک با تاخیر چه اقدامی کنم؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل ملک معوض
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ملکی را خریداری کرده ام که قرار بود تمام پول را در دفترخانه به فروشنده بدهم و سند به نامم زده شود و کلید را همان موقع تحویل بگیرم. حال فروشنده میگوید که در محضر تمام پول را بگیرد و ملک را به نام بزند و کلید را یک هفته بعد تحویل بدهد یعنی یک هفته برای تخلیه زمان میخواهد. من باید چکار کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در صورتیکه فروشنده حاضر ب انتقال سند در دفترخانه در ازای اخذ تمامی ثمن معامله باشد تحویل ملک بفاصله یک هفته ایرادی نداشته و میتوانید ب ایشان مهلت بدهید ک در موعد تخلیه و ملک را تحویل نمایند در چنین فرضی حتی در صورت استنکاف از تحویل ملک در موعد مقرر با توجه ب وقوع بیع و انتقال سند و مفاد قرارداد حق طرح دعوای حقوقی برای الزام به تحویل ملک و مطالبه کلیه خسارات قانونی را خواهید داشت موید باشید