20 اسفند 1402

الزام به اخذ پایان کار و تکمیل ساخت

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل ملک معوض
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، یک واحد آپارتمان را 4 سال و نیم پیش به صورت پیش فروش خریدم ، قرار بود 6 ماهه تحویل بده سازنده ولی اصلا شروع به کار نکرده بود ، بالاخره با هر بدبختی و پیگیری بعد از دو سال ساخت ملک تموم شد ولی انشعابات ملک نداشت ، بالاخره باز پیگیری کردیم تا انشعاب برق و گاز وصل شد ، انشعاب آب هنوز نداره ، کارهای سندملک رو هم فروشنده انجام نداده ، من قراردادی که مبنی بر تحویل آپارتمان باشه امضا نکردم ، تو رو خدا خسته شدم ، خودم مستاجر هستم ، ناگفته نماند که این ملک با خواهرم به صورت شریکی از محل ارث پدری خریداری کردم ، لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهتره اول قرارداد شما مطالعه بشه احتمالا بشه بر اساس قرارداد و‌میزان کار خساراتی برای شما دریافت کرد