21 آذر 1402

إلزام به تسليم مبيع (مغازه)

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل ملک معوض
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک مغازه داشتم که با یک اپارتمان تازه ساخت معاوضه کردم قرار بود اپارتمان رو مرداد ماه به من تحویل بدن من مغازه رو سر موعد تحویل دادم ولی مالک با سازنده سر حساب و کتاب ساختمان کنار نیامده بود و سازنده واحد ما رو گرو نگه داشته الان 6ماه گذشته مالک از سازنده شکایت کرده و به ما هم گفته خسارت شما رو میدم لازم هست ما هم شکایت کنیم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام اين مورد از موارد اموز حقوقي مي باشد كه مستلزم ارايه دادخواست است لذا با توجه اهميت موضوع ميبايست از طريق مشاوره تلفنيً اقدام نماييد