25 تیر 1402

ورود غیر مجاز به ملک شخصی و اقدام به خود زنی

دسته بندی : کیفری | ورود به ملک غیر با قهر و غلبه یا توقف در آن با قهر و غلبه
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک مورد ورود غیر مجاز ب ملک شخصی بود ک گرفتیمش ،میخاس فرار کنه جلوش لو گرفتیم بهمون حمله کرد ولی ما پنج نفر بودیم وقتی دید توان مقابله باهامون رو نداره شروکرد با سرامیک خود زنی و دستو صورتش رو زخمی کرد،پلیس ک اومد برای ما ورود غیره قانونی رو داخله اون نوشت و برایه اون نوشت زخم ناشی از درگیری،بنظرتون من اول شکایت کنم یا بزارم شکایت کنه؟اصلا موتونم ثابت کنم خود زنی کرده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اینکه آیا بهتر است شکایت کنید یا خیر بستگی به میزان دلایلی که در اختیار دارید و میزان اعتبار آن دلایل دارد. اگر شهودی وجود دارند که می توانند به موضوع ورود به ملک غیر شهادت بدهند و همچنین با ارجاع به تحقیقات محلی سایرین هم می توانند این موضوع را تایید کنند، احتمال اثبات جرم بالا می رود و می توانید شکایت کنید. در مورد تفاوت خود زنی با ضرب و جرح، با تشخیص پزشکی قانونی معمولا قابل تشخیص می باشد.موضوع باید به پزشکی قانونی ارجاع داده شود و اگر در گزارش نوشته شود جراحات ناشی از خود زنی بوده مشکلی متوجه شما نیست.