05 بهمن 1402

اعتراض به قرار منع تعقیب

دسته بندی : کیفری | ورود به ملک غیر با قهر و غلبه یا توقف در آن با قهر و غلبه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت وکلای محترم
دریک آپارتمان 3واحده مجزا هستم که قرارداانقضا نشده صاحب خانه که خانمی هست بافرد دیگری یه آقا ساعت8شب باکلید وارد آپارتمان مشوند ودرب واحد من باصدای بلند درخواست تخلیه خانه را میکند من کل حادثه را صدا طبط کردم که ازش پرسیدم چطور وارد شدی گفت باکلید شاهد هم تو خیابان دیده که باکلید وارد میشه بعد به درگیری کشد که منو مورد ضرب شتم قراردادن بعد متواری شدن 110تماس گرفتن وگزارش کرد پزشکی قانونی هم کبودی چشمم راتائید کرد بعد 1ماه بازپرس روزپنچشنه 3روزپس از ابلاع جهت ادعادی توضیح من را خواست شنبه صبح رفتم گفت بروفردا بیا که همان روز قرارمنع صادر میکنه ...این چه قانونیه بااین همه ظبط صدا شاهد پزشکی قانونی گزارش پلیس لطفا راهنمای بفرماید متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم به هرحال حتما بازپرس ادله و دفاعیات شما را کافی ندانسته است اما شما ده روز حق اعتراض به قرارمنع تعقیب دارید و می توانید نتیجه را تغییر دهید.