16 آبان 1402

تجدیدنظرخواهی از دادنامه کیفری

دسته بندی : کیفری | ورود به ملک غیر با قهر و غلبه یا توقف در آن با قهر و غلبه
یونس مرزبانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید حدود یک سال پیش به خونه ما شب ساعت سه نصف شب وارد شدن و زدن همه جا رو شکستن بعد از شکایت اینا دادگاه به اونا یه میلیون جریمه صادر کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود دوست گرامی در صورتی که به رأی صادر شده معترض می باشید, شما میتونید در فرجه قانونی از رأی صادره تجدیدنظرخواهی بفرمائید.