23 آذر 1400

آدمین فروش مکمل ورزشی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من حدود ۱۰ ماه پیش به مدت ۳ هفته ادمین یک پیج فروش مکمل ورزشی بودم کارم فقط جواب دادن پیام ها بود ارسال و گرفتن پول به عهده ی صاحب اصلی پیج بود و با شماره تلفن و شماره کارت خودش انجام میداد من بعد ۳ هفته از کار خوشم نیومد و از پیج خارج شدم و به طور کل رابطمو با صاحب پیج قطع شد الان میخوام بدونم اگر شکایتی از این پیج انجام بشه به هر دلیلی در ماه های اینده میتونه اسمی از من بیاره و واسه من مشکلی بوجود بیاره هیچ مدرکیم وجود نداره به جز چتای واتساپ که مال همون ۳ هفتس و مربوط به ۱۰ ماه پیشه و اگر میتونه من در دفاع چه چیزی میتونم بگم ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه از طریق پیج شما فروشی انجام شده باشد، با وجود شرایطی مسئولیت پاسخگویی برای شما ایجاد می نماید، و می تواند تحت عنوان معاونت در جرم تلقی گردد. ولی برای اثبات مراتب قصدو نیت مجرمانه؛ بایستی سوءنیت شما جهت ارتکاب جرم برای مقام قضائی احرار و اثبات شود. چنانچه عالم بودن و داشتن سوءنیت جهت ارتکاب جرم مذکور برای مقام قضایی محرز و مسلم نگردد، مجازاتی نیز در انتطارتان نخواهد بود.. مؤید باشید..