12 مرداد 1402

تقاصای فک پلمپ اجاره

دسته بندی : حقوقی | فک پلمپ
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مالک ملکی هستم و ملکم رو دادم اجاره در حال حاضر اگاهی اومده پلمپ کرده چون مستاجر ساقی مواد مخدر بوده جهت فک پلمپ چه اقدامی باید انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قرارداد اجاره را مطالعه چنانچه حق فسخی در این خصوص برای سما وجود دارد آن را اعمال کنید چون در حال حاضر مالک منافع آن نمی باشید و احاره داده اید تقاضای شما اجابت نمیشود مگر حق فسخ برای شما درج گردیده باشد