17 مرداد 1402

تفکیک ملک

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
مصطفی بهرامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا ملک مشاع رو میشه تفکیک کرد؟ درحالی که در قولنامه مشخص شده کدوم قسمت خونه باشه ولی در سند دفترخانه مشاع زدند..والان مالک فوت کرده و وراثش سو استفاده میکنند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست گرامی ؛ اینکه ملک قابل تفکیک هست یا نه ، به شرایط ملک بستگی دارد . شما می توانید از طریق اداره ثبت اسناد پیگیری نمایید و یا با برقراری تماس تلفنی از سایت وکیلوند و ارائه اطلاعات کافی ، راهنمایی دقیق دریافت نمایید