17 بهمن 1402

افرازملک مسکونی یادستورفروش

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خسته نباشید
یه ملک پدری داریم که سهم هر یک از وراث جدا شده است و هرکس یک سند دارد
ما سه برادریم و یک خواهر اما مشکل اینجاست که بقیه قیمت فروش را بالا گذاشته اند و خانه به فروش نمی‌رسد
راه حل قانونی برای فروش این ملک چیست و چطور می‌توان آن را به مزایده گذاشت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.ابتداازطریق اداره ثبت اسنادواملاک درخواست افرازکنید وپس ازاینکه اداره ثبت گواهی عدم امکان افرازصادرکرد دادخواست دستورفروش به دادگاه بدهیدتاازطریق دادگاه وبه قیمت کارشناسی به فروش برودوسهم هریک ازشماپرداخت شود.موفق باشید