07 دی 1400

ممانعت ملک ورثه ای انحصار وراثت

دسته بندی : حقوقی | خلع مشاعی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر جناب وکیل یک ملک ورثه ای داریم بقیه وراث ملک رو تصرف کردن حالا من باید چطور برم جلو چ دادخواستی بدم اشخاصی که ملک تصرف کرد بیرون کنم چون تو حق منم هستن دیگه منو منع کردن از ورود ب ملکم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ ملک مشاعی ورثه ای مادامیکه تقسیم نشده متعلق ب همه وراث هست و تصرفات در آن میبایست با رضایت همه وراث باشد شما میتواتید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ملک مشاعی را مطرح کنید و حسب مورد برای مطالبه اجرت المثل ايام تصرف توسط دیگر وراث نیز طرح دعوا نمایید،اگر انحصار وراثت شده امکان شکایت ممانعت از حق را نیز دارید بدلیل ممانعت از ورود شما ب ملک ورثه ای موید باشید