چگونگی تخلیه ملک تجاری

دسته بندی : حقوقی | خلع مشاعی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مغازه‌ای ارثی 3دانگ 3دانگ به من وبرادرم رسیده قرارداد 3ساله اجاره با همدیگه بستیم 3سال من تموم شد مغازه رو تحویل دادم 3سال برادرم هم تموم شده نه تخلیه میکنه ونه تحویل میده.چطور میتونم مغازه رو تا رفع اختلاف تعطیل کنم؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مستند به مالکیت خویش میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح نمایید.