20 مرداد 1402

تصرف حقوقی در ملک مشاعی

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت همگی بخیر
سوالی داشتم یه ملک دوبلکس ( دانگ یا مشاع) دو نفر که یکی از آنها در قسمتی از خانه 15ساله ساکن هست ولی بعد از چند سال دیگری میخواد ی قسمتی از ملک رو اجاره بدهد که استفاده‌ی از ملک برده باشه فردی که سکونت داره همش بهانه میاره باوجود اینکه اول اعتراضی راجب مستاجر آوردن نداشت الان بعد از اجاره نامه و... الان قصد اذیت داره و میگوید باید رضایت بنده گرفته شود ...
سوال بنده این است که 15سال استفاده کرده میشه ازش هزینه چند سال استفاده از ملک رو گرفت؟ و اینکه این شخص اطلاع داشته ک قصد اجاره رو داشتم و هزینه کردم برای اجاره دادن بعد از قرارداد اجاره و اومدن مستاجر آزار و اذیت کردن ( مثل پمپ و آبگرمکن رو خاموش می‌کنه ) دارد
الان من چیکار کنم؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هر شریک میتواند در ملک مشاعی تصرف حقوقی کند مثلا قرارداد ببندد ولی بدون اجازه حق تصرف فیزیکی ندارد یعنی نمیتواند موضوع قزار داد را تحویل دهد