08 دی 1400

کیفری تجاوز اذیت و آزار جنسی تهدید

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام جناب وکیل خسته نباشید
دختر ۱۴ دارم ک حدود یکماه پیش در پی مصرف مشروبات الکی در حال مستی شکایت کردم و دخترم رو شبانه در بیمارستان روان پزشکی بستری کردم الان تشخیص پیش فعالی دادن و جزئی اختلال خلقی و دو قطبی الان برای ادامه روند رسیدگی باید ب دادسرا مراجعه کنم ضمن اینکه از دخترم اعتراف گرفتم ک با یک اقا رابطه جنسی داشتن و خوشبختانه دوشیزگی پابرجاست ولی آسیبی دیده ک منجر ب کبودی شده در اون قسمت و همچنین آثار کودک آزاری در سینه دخترم و بهش مشروب دادن و آزار دادن
و اینکه دو نفر ازش جای دیگری فیلم گرفتن و کف آسفالت خوابوندن و تهدید ب تجاوز فیلمش هست این دو نفر ۱۴ ساله هستن و همینطور روی عکسش در فضای مجازی الفاظ بسیار رکیک خطابش کردن و همینطور الان اعتراف کرده در پی فرارش دو شب پیاپی آقایی از ناحیه پشت تجاوز کرده و مدارکش ک ثابت میکنه شب تا صبح پیش این آقا بوده موجوده با توجه ب اینکه دختر من بیماری اعصاب و روان داشته مجازات این افراد چیه ممنون اگر پاسخ بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ هر ادعایی و هر شکایتی ازجانب شاکی نیازمند ارائه ادله و مستندات و شواهد کافی جهت اثبات هست موارد متعددی رو بیان کردید ک حسب مورد مجازات های حبس،شلاق و جزای نقدی برای هرکدام متصور هست لیکن مجازات تجاوز ب عنف اگر اثبات شود اعدام هست ودر صورت اثبات و با لحاظ تعدد مجازات ها اصولا مجازات اشد در نظر گرفته خواهد شد اگر موارد اثبات شود متهم یا متهمین پس از احراز مجرمیت و قرار کیفرخواست از جانب دادسرا در نهایت از جانب دادگاه کیفری ب اعدام بعنوان مجازات اشد محکوم خواهند شد موید باشید