تجاوز به عنف به کودک

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

به پسرم که 12سالسه و سه تا از بچه های همسایه هامون تجاوز شده و بچه ها از ترس شون قایم کردن نگفتن و تهدبد کردن اون فردی که این کارو باهاشون کرده و ما سه خانواده شاکی هستیم اما بخاطر اینکه به دلیل دیر اقدام کردن و دیر گفتن بچه ها به پزشک قانونی مراجعه کردیم و چیزی نمی تونیم ثابت کنیم چون از زمانش گذشته آیا میشه کاری کرد روحیه پسرم خرابه بخاطر این موضوع و تهدید اش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر شاید از طریق آثار پزشکی قانونی مشخص نباشه اما در این پرونده ها با ثبت شکایت چی بسی از چند شاکی متفاوت میتونه قابل اثبات باشه مخصوصا زمانی که قربانی کودکان باشند و قضات بصورت تخصصی رسیدگی میکنند. شکواییه خوب داشته باشید و مدارک و شواهد هم میتونه مهم باشه. اگر برای نگارش و پیوست مستندات سوال یا کمک خواستید تماس بگیرید.