تجاوز به عنف و تهدید

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
دو نفر آقا به یک خانم متاهل زورکی در خانه خانم تجاوز کردن فیلم ازش گرفتن و تهدیدش کردن و باز باهاش رابطه برقرار کردن 8 میلیون ازس اخاذی کردن ولی خانم پیامک های تهدید رو که کاملا مسخصه بهش زورکی تجاوز کردن و تهدید کردن رو حذف کرده این اتفاق 8 ماه پیش صورت گرفته آیا پریت پیامک هارو میشه گرفت که متن پیامک توش مشخص باشه و اینکه پیامک میتونه یک مدرک باشه ؟
خانم نمیخواد کسی از این شکایت با خبر بشه آیا امکانش هست؟هزینه وکالت این پرونده چقد است؟
محل وقوع جرم و افراد همه اصفهان میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله میشه استعلام گرفت و این پرونده محرمانه رسیدگی میشه هزینه وکیل رو باید توافقی پرداخت کنید و در مسائل کیفری بدلیل رسیدگی بیشتر یکم بالاتر خواهد بود شما میتونید اگر وکیل هم نخواید بگیرید با مشاوره و لایحه پیگیری پرونده کنید.