04 شهریور 1402

وجود رضایت در برقراری رابطه جنسی وطرح شکایت تجاوز از ناحیه دختر

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌. خسته نباشید یک سوال .ایا تجاوز به دختر 16ساله توسط یک پسر 29 ساله البته دختره هم راضی بوده در خانه پسره اابته با وعده وعید توخالی و فریب.برای پسره جرمش چی هست.در ضمن الان پسره به خاطر چاقوکشی و ضرب وجرح در زندان می باشد .ممنون می شوم راهنمایی یفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی درصورت وجود رضایت در برقراری رابطه نامشروع ،عمل تجاوز محسوب نمی‌گردد ورابطه نامشروع بوده که برای هردو طرف مجازات شلاق دارد.