06 شهریور 1402

امکان پیگیری تخلفات صنفی

دسته بندی : تعزیرات | نداشتن پروانه کسب
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من ی مغازه ابزار یراق داشتم ک مغازه ورثه ای بود و اختلاف داشتن مغازه رو تحویل دادم الان اومدم جای دیگه ی مغازه گرفتم ‌ک بازار سرپوشیدس و عرض بازار 6متر هست مغازه روب روی من الکتریکی هست میگه چرا این مغازه رو کردی ابزار یراق الان اومده کل وسط بازار گرفته کرده ابزار و یراق ب عرض 3متر و کلا 3متر واسه رفت و آمد گذاشته جواز مغازش الکتریکی هست الان میتونم ازش شکایت کنم اگ بشه با چ عنوانی باید ازش شکایت کنم درضمن هرکس ک این مغازه منو قبلا گرفته اینا باهاش دعوا داشتن کار ب چاقو هم رسیده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه صنف ایشان متفاوت از لوازمی است که به فروش می رساند میتوانید از طریق اتحادیه و صنف مربوطه تخلف ایشان را پیگیری نمایید.