11 شهریور 1402

فسخ مبایعه نامه اجاره به توافق طرفین

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
قصد داشتیم ملکی را به قیمت 200میلیون تومان و سه میلیون تومان اجاره کنیم، املاک برای نگه داشتن ملک از ما 3 میلیون تومان درخواست وجه کرد و ما پرداخت کردیم ، در بنگاه پیش نویس قراداد امضا کردیم و همان شب متوجه شدیم محله پر از معتاد و ساختمان مجرد نشین هستند (درصورتی که املاک به ما گفته بود بهترین منطقه و ساختمان همگی خانواده هستند).درخواست فسخ کردیم ولی بنگاه 4 میلیون تومان از ما کمیسیون میخواد.ضمن اینکه پول بیعانه نیز دست بنگاه است هنوز.ایا این پول باید پرداخت شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم با توجه به اینکه مبایعه نامه تنظیم شده ولی قطعی نشده مشاور املاک می تواند یه کمسیون از شما دریافت کند و طبق صنف می بایست محاسبه گردد که از مبلغ فوق کمتر می باشد و در صورت تخلف می توانین از طریق صنف مزبوطه اقدام کنین باتشکر